27/2/09

The Golden Filter - Solid Gold

La revista londinense especialitzada en música electrònica Dummy ha abandonat el paper i es passa al format digital, a la vegada que crea el seu segell discogràfic. La primera aposta és un grup novaiorquès format pel productor Stephen i la cantant Penelope anormenat The Golden Filter. Tot just fa una setmana es va publicar el seu debut, Solid Gold, un single d'electro pop molt potent. Reminiscències al Giorgio Moroder més proper als 80 que als 70, pop de sintetitzadors analògics en clau Human League. Si Client miren a l'industrial alemany dels D.A.F. com a referent, The Golden Filter mira a sonoritats més accessibles i ballables.

Escoltar Solid Gold de The Golden Filter @ Spotify

No és estrany, doncs, que hagin estat els encarregats de fer una de les properes remescles de la Little Boots i que hagueren remesclat a finals de l'any passat un tema dels Cut Copy.

Dummy Records és conscient de la situació actual de la música, i no només ha col·locat el tema en streaming a l'Spotify, sinó que també proporciona la seva descàrrega gratuïta, així com la dels remixes que s'han fet fins ara del tema, a la seva pàgina web.

'Solid Gold'
'Solid Gold' (Clouded Vision remix)
'Solid Gold' (Russ Chimes remix)
'Solid Gold' (Extended Mix)
'Solid Gold' (Mondkopf remix)

Pel que fa a l'estètica del grup, resulta curiós que es recorri, tal i com va fer (i continua, fins a cert punt) Client al fet d'amagar la cara de la vocalista del grup.

Des d'aquí recomanem la versió extendida, amb la qual vam acabar el programa d'ahir.