18/8/09

Comiat i nou projecte: EUFONIES

Durant dos anys, Això és pop ha estat la secció de tendències musicals del magazin d'Ona FM Miopia, dirigit i presentat pel Pere Espinosa. Han estat dues temporades radiofòniques plenes de noves apostes musicals, independència absoluta i música d'estils tan diversos que la millor manera de resumir-los ha estat des del començament una paraula de tres lletres: pop.

Amb aquesta entrada al blog es tanca definitivament una època de moltes alegries, sorpreses, retrobaments i, sobre tot, bona música... que mai no hagués estat possible sense el suport incondicional del Pere i l'ajut de tot l'equip del programa, el millor de la ràdio sens dubte. GRÀCIES!

Ara toca prendre un nou camí, sense deixar la senda del pop: EUFONIES, l'inici d'un nou projecte de crítica musical en català, amb novetats discogràfiques, grups revelació i grups de tota la vida, juntament amb el bloc germà MIRATGES, dedicat exclusivament a cròniques i fotos de concerts.

Moltíssimes gràcies a tots els qui ens heu seguit al dial d'Ona FM i també a través d'aquesta humil pàgina web i... fins ben aviat.

Àngel

Eufonies
Miratges